Tot volgend jaar!

Fijn als je wilt delen!

Het seminar “Werken in de 21ste eeuw” is voorbij.

Op 9 oktober hadden we met 60 collega’s een mooie middag. De zon scheen, iedereen was in een goed humeur en Achmea had ons voorzien van prachtige zalen.

Was er inhoud?

Wat mij betreft zeker! Als Marise een verhaal houdt over diversiteit en personeelsselectie, ben je echt helemaal bijgepraat. Ze gaf mij gelijk een aantal idee├źn om in ons advieswerk te gaan verbeteren. Wat bij mij nog steeds na rinkelt is de uitspraak over klassieke testinstrumenten:

Goed voor de Validiteit is Slecht voor de Diversiteit*

Gelijk ook een tip opgedaan om met normering aan de slag te gaan. Vervolgens rekte Ward van Breda mijn denkraam helemaal op met Data Science. Van de “K Folds Cross Validation Method” had ik daarvoor nog niets gelezen of gehoord. Tot slot zat ik bij Han in de zaal. Han praat je op ontspannen manier helemaal bij over learning agility. En toen kwam Han met zijn slide over de “Nieuwe Regels”. De eerste was:

Nieuwe leiders worden vroeg in hun loopbaan beoordeeld op wendbaarheid.*
Waarop hij verder ging met de vijf kenmerken van learning agility en de toepassingen ervan. Assessment dacht ik gelijk.

Was het leuk?

Inhoudelijk was het leuk. Door de diversiteit van de onderwerpen zat er voor iedereen wel iets nieuws tussen. Daarbij was het gezelschap een boeiende mix: psychologen en hun gasten. 60 mensen was misschien wat onder ons target maar 60 mensen is ook gezellig. Je kon er met iedereen wel in gesprek raken.

Komt er een vervolg?

Wie weet. Er hebben zich mensen aangemeld om mee te denken over de organisatie van volgend jaar. Daarnaast hebben veel aanwezigen een verlanglijstje voor het volgende seminar ingediend. We houden je op de hoogte.

 

Heb je ook wensen voor het volgende seminar? Vertel …

* Deze quotes haal ik mijn geheugen. Laat het mij vooral weten als je iets anders hebt onthouden of er anders over denkt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *