Slides van het Seminar 2018

Fijn als je wilt delen!

We kijken terug op een mooi PIB seminar 2018

Alle sprekers en workshopbegeleiders hebben ons bijgepraat over hun blik op werken in de 21ste eeuw. Als je ze eens wilt nalezen, of als je er niet bij kon zijn: hieronder vind je hun presentaties.

Siham Achahboun en Sandra Gaarenstroom

Sandra en Siham hebben ons geboeid met hun verhaal over inclusie binnen Achmea. Een fijn verhaal over de praktijk en het plan van Achmea om er in 2018 nog meer mee te doen.

Marise Born

We weten allemaal dat dat assessment van multiculturele doelgroepen een uitdaging is. Marise heeft ons volledig bijgepraat met een verhaal vol wetenschap en tips.

René en Cora

Het boek van Rene en Cora over “psychologie in de boardroom” komt binnenkort uit. Zij hebben ons verteld wat de kennis van psychologen toevoegt aan het werk van toezichthouders.

 

Jan Kwint en Ward van Breda

Op Jan kun je rekenen voor een goed verhaal. En zijn presentatie over de visie van het LTP was boeiend. Achteloos liet hij ons even zien hoe iemands HEXACO eigenschappen al uit geschreven teksten zijn te destilleren. Vervolgens mocht Ward ons uitleggen hoe Data Science wordt toegepast in assessment.

Han van der Pool

Han heeft ons eerst bijgepraat over de rol van agility en training in ontwikkeling. Vervolgens is hij met ons in gesprek gegaan over de toepassingen van agility: bijvoorbeeld de assessment van agility.

Maayke Jansen

Op Maayke kun je rekenen voor een actieve workshop. Met een drietal stellingen heeft zijn ons verleid tot een fijn gesprek over de toekomst van het werk; een aanrader!